Over onze eenheid

Onze eenheid maakt deelt uit van Rode Kruis-Vlaanderen. Rode Kruis is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die opkomt voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland.

 

De Logistieke Eenheid is gespecialiseerd in Transport, Communicatie en Logistieke ondersteuning van Rode kruis en andere hulpdiensten.

 

We helpen dicht bij en ver weg

 

Rode Kruis is de grootste humanitaire organisatie ter wereld. Wereldwijd zijn we actief met meer dan 180 nationale verenigingen, 17 miljoen actieve vrijwilligers en honderdduizenden vaste medewerkers.

In Vlaanderen zijn er 250 lokale afdelingen. Door deze sterke verankering in heel Vlaanderen staat onze afdeling heel dicht bij de bevolking. Zo kunnen we noden snel opsporen en helpen.

 

Onze vrijwilligers helpen

 

Wat we doen, is misschien niet altijd zichtbaar. Maar het betekent wel een wereld van verschil voor de mensen die op ons rekenen. We helpen op vlak van rampenbestrijding, zelfredzaamheid.

We doen daarvoor maximaal beroep op vrijwilligers. Onze vrijwilligers helpen op verschillende manieren en zijn de spil van onze afdeling.

 

New Page 2

 

 

 

 

 

 

 

Snel naar

Contactformulier

 

 

 

 

Rode Kruis voor

Bedrijven en organisaties

Onderwijs

Kinderen en jongeren

Ziekenhuizen

Rode Kruis - Logistieke Eenheid

Mollestraat 26

2800 Mechelen

le.hulpdienst@gemeenschap.rodekruis.be

Telefoon : 015/21.26.31

    

 Rode Kruis-Logistieke Eenheid © 2018 |  Disclaimer